Σώμα και Συναίσθημα: Η περφόρμανς ως μέσο ευαισθητοποίησης σε θέματα ισότητας φύλων

Νέα & Ανακοινώσεις

Με αφορμή τα έργα της δράσης «Performans-για-κάμερα», η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (Ε.Ι.Φ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επίσης την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρες 18.00-20.00, το Βιωματικό Εργαστήριο «Σώμα και Συναίσθημα: Η περφόρμανς ως μέσο ευαισθητοποίησης σε θέματα ισότητας φύλων», με τη συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το Βιωματικό Εργαστήριο στοχεύει στην ευαισθητοποίησή μας μέσω των έργων περφόρμανς σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ανάπτυξη κουλτούρας αφήγησης, έκφρασης συναισθημάτων σε θέματα στερεοτύπων ή διακρίσεων και ανταλλαγής απόψεων για θέματα ισότητας. Την ευθύνη της οργάνωσης και συντονισμού του Βιωματικού Εργαστηρίου την έχουν τα μέλη της Ε.Ι.Φ. του Π.Δ.Μ. Αικατερίνη Βάσιου – ΕΔΙΠ Σχολικής Ψυχολογίας και Πρακτικής Άσκησης του Π.Τ.Δ.Ε. και η Κωνσταντίνα Μπισιρίτσα – Σύμβουλος Υποδοχής του Συμβουλευτικού Κέντρου Κοζάνης.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, 18.00-20.00 μ.μ.

[https://www.uowm.gr/epikairotita/deltia-typoy/ekdiloseis-tis-epitropis-isotitas-ton-fylon-e-i-f-me-aformi-tin-pagkosmia-imera-tis-gynaikas/]